mail: pepax@pepax.sk

tel.: +421 911 642 601

Osobný koučing

Kariérny rozvoj

Osobný koučing – Kariérny rozvoj

Koučovanie v oblasti kariéry môže obsahovať pomoc pri hľadaní novej práce, zmene kariéry, rozvoj zručností na zvyšovanie profesionálneho úspechu alebo dokonca pri zvažovaní alebo príprave na odchod do dôchodku.

Stanovenie kariérnych cieľov: Pomôžeme vám identifikovať vaše kariérne ciele a stanoviť si jasné a merateľné ciele, ktoré chcete dosiahnuť vo svojej kariére. Ak snívate o postupoch v hierarchii vašej spoločnosti, môžeme spolu rozobrať konkrétne pozície, ktoré by ste chceli získať, a vypracovať plán, ako sa k nim dostať.

Hodnotenie a analýza: Spoločne vyhodnotíme vaše súčasné schopnosti, skúsenosti a záujmy, aby sme lepšie porozumeli vašim silným stránkam a oblastiam na zlepšenie. Analyzujeme váš profesijný životopis a spolu zhodnotíme, aké schopnosti máte vyvinuté a kde by ste sa mohli ešte zdokonaliť.

Rozvoj kompetencií: Budeme sa zaoberať rozvojom kľúčových kompetencií potrebných pre váš úspech vo vašom odbore. Ak ste manažér, môžeme sa spoločne venovať tréningu v oblasti tímovej spolupráce a riadenia ľudí, aby ste sa stali efektívnejším lídrom.

Plánovanie kariéry: Pomôžeme vám vypracovať plán kariéry, ktorý bude zahŕňať krátke a dlhodobé ciele, ako aj kroky, ktoré budete musieť podniknúť na dosiahnutie týchto cieľov. Ak chcete dosiahnuť postup vo vašej kariére, spolu môžeme vytvoriť časovú os, ktorá určí, kedy a ako dosiahnete jednotlivé míľniky.

Príprava na povýšenie a zmeny v kariére: Ak sa zaujímate o povýšenie alebo zmenu kariéry, pomôžeme vám s prípravou na tento krok. Môžeme spoločne prejsť pohovorovými otázkami a simulovať pohovory, aby ste sa cítili sebavedome a pripravene, keď príde čas na hľadanie nových príležitostí.

Sledovanie pokroku a adaptácia plánu: Budeme pravidelne monitorovať váš pokrok a spoločne budeme prispôsobovať váš plán kariérneho rozvoja podľa vašich potrieb a cieľov. Ak sa v práci stretávate s novými výzvami, môžeme spolu identifikovať spôsoby, ako sa s nimi vysporiadať, a prispôsobiť váš plán na základe nových poznatkov.

Celkovo je cieľom osobného koučingu v oblasti kariérneho rozvoja pomôcť vám dosiahnuť váš plný potenciál a úspech v profesionálnom živote prostredníctvom podpory, vedenia a rozvoja vašich schopností a zručností.