mail: pepax@pepax.sk

tel.: +421 911 642 601

Osobný koučing

Osobný rozvoj

Osobný koučing – Osobný rozvoj

Osobný rozvoj obsahuje prácu na posilňovaní svojej sebaúcty, sebadôvery, zvyšovaní svojej osobnej efektivity. Nachádza tiež spôsoby a metódy na odbúravanie stresu a najvhodnejšie časové harmonogramy v osobnom živote.

Stanovenie cieľov: V našej spoločnosti vás čaká začiatok úžasnej cesty k vašim snom. Sami s vami si stanovíme ciele, ktoré budú jasné a merateľné. Ak snívate o kariérnom postupe, budeme pracovať na konkrétnych krokoch, ako získať žiadanú pozíciu do konca roka.

Plánovanie a akcie: Sme tu, aby sme vám poskytli nevyhnutnú navigáciu na ceste k vašim cieľom. Spoločne vypracujeme plán, ktorý bude obsahovať konkrétne kroky a akcie, potrebné na dosiahnutie úspechu. Ak chcete zlepšiť svoje manažérske schopnosti, vytvoríme plán školení a mentorovania na získanie potrebných zručností.

Rozvoj zručností a schopností: Vaše silné stránky a talenty sú kľúčom k vašej úspešnej budúcnosti. Pomôžeme vám identifikovať tieto oblasti a poskytneme vám nástroje a techniky na ich ďalší rozvoj. Ak ste prirodzený líder, sústredíme sa na tréningové programy, ktoré posilnia vaše vodcovské schopnosti.

Rozvíjanie sebaúcty a sebavedomia: Chceme, aby ste verili vo svoj potenciál. S našou podporou prekonáte obavy a pochybnosti, ktoré vás brzdia v dosiahnutí vašich cieľov. Ak máte strach z verejného prejavovania, budeme pracovať na technikách, ktoré zvýšia vašu istotu a sebavedomie pri vystupovaní pred ostatnými.

Reflexia a hodnotenie: Hodnotenie vášho pokroku je kľúčom k neustálemu zlepšovaniu. Budeme pravidelne zhodnocovať vaše úspechy a hľadať spôsoby, ako sa ďalej zlepšovať. Napríklad, po každom kroku na ceste k vašim cieľom, spoločne zhodnotíme vaše úspechy a výzvy a prispôsobíme naše plány podľa potreby.

Tieto aspekty tvoria komplexný prístup k osobnému rozvoju prostredníctvom koučingu, ktorý je špeciálne navrhnutý na základe vašich jedinečných potrieb a cieľov. Pripojte sa k nám a spoločne dosiahnime vaše najväčšie úspechy!