mail: pepax@pepax.sk

tel.: +421 911 642 601

Osobný koučing

Životná rovnováha

Osobný koučing – Životná rovnováha

Koučovanie životnej rovnováhy je ako navigácia vašim každodenným životom, aby ste našli harmóniu medzi prácou, rodinou, zábavou a sebou samým. Identifikujeme vaše životné priority, stanovíme ciele a spôsoby, ako vyvážiť svoj čas a energiu tak, aby ste sa cítili spokojne a šťastne.

Hodnotenie súčasnej situácie: Na začiatku našej spolupráce dôkladne preskúmame vašu aktuálnu situáciu. Pripravíme podrobnú analýzu, ako efektívne vyvažujete pracovné a osobné aspekty vášho života. Napríklad, používame nástroje ako časové auditovanie, ktoré odhalí, kde môžete získavať čas pre vašu rodinu alebo osobné záujmy. Tento prístup pomohol mnohým klientom, ktorí sa s našou pomocou naučili efektívne balansovať medzi kariérou a rodinným životom.

Stanovenie cieľov: Na základe zhodnotenia pomáhame stanoviť konkrétne a merateľné ciele. Pracujeme na vypracovaní cieľov, ktoré sú SMART – špecifické, merateľné, dosiahnuteľné, relevantné a časovo ohraničené. Ak je vaším cieľom stráviť viac času s rodinou, spolupracujeme na vypracovaní plánu, ako tento cieľ dosiahnuť.

Plánovanie a organizácia: Vyvinieme strategický plán, ktorý vám umožní dosiahnuť vaše ciele. Tento plán zahŕňa techniky time managementu a nástroje na lepšiu organizáciu vašich povinností.

Podpora a motivácia: Počas celého procesu vás intenzívne podporujeme a motivujeme. Poskytujeme konzistentnú spätnú väzbu a techniky na prekonávanie prekážok. Pre istú klientku, ktorá bojovala s prokrastináciou, sme zaviedli systém malých odmien za každý dosiahnutý krok, čo výrazne zvýšilo jej motiváciu.

Prispôsobovanie a hodnotenie: Váš plán bude pravidelne hodnotený a prispôsobený aktuálnym potrebám. Ak nastanú zmeny v osobnom alebo profesionálnom živote, okamžite reagujeme a modifikujeme vaše stratégie, aby ste si zachovali životnú rovnováhu. Tento prístup sme aplikovali pri práci s Martinom, ktorý prechádzal kariérnou zmenou a potreboval nový plán na udržanie rovnováhy.

Cieľom našich služieb v oblasti osobného koučingu je umožniť vám nájsť harmóniu a pohodu vo vašom živote, čo vás posunie k dosiahnutiu osobných a profesionálnych cieľov a naplneniu vášho potenciálu.